Oh shit!

      Geen reacties op Oh shit!

Cindy heeft twee zussen, eentje een jaar ouder en eentje een aantal jaar jonger. De oudere zus, Cecilia, heeft vier kinderen variërend van 19 tot 6.

Omdat Cindy een paar maanden bij Cecilia heeft gewoond kent Ezekiel, de jongste, mij van de videogesprekken en natuurlijk van de keren dat ik in Singapore ben geweest. En dan ben ik de gekke oom die met de kids meespeelt, ze probeert te grijpen en ik ben ook vaak het doelwit van hun gecoördineerde aanvallen. De leuke, gekke, oom dus.

Gisteren hadden we met Cecilia afgesproken om naar een indoor speeltuin te gaan met de kids en Aqila wilde haar favoriete neefje en speelkameraadje laten schrikken met mijn aanwezigheid. Dus ik verstopte me om de hoek, Aqila leidde Ezekiel met gesloten ogen naar mij toe. Toen hij z’n ogen open mocht doen en hij mij zag waren z’n eerste woorden ‘oh shit’. Ik klapte dubbel van het lachen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.