Krabi 2018

      Geen reacties op Krabi 2018

Een droom kwam uit, eindelijk naar Thailand al was het maar voor een paar dagen. Het was mijn eerste trip naar dat prachtige land, maar zeker niet mijn laatste want ik ben al door een sigarenlounge in Bangkok gevraagd om een lezing te komen houden over Nicaraguaanse sigaren, een volledig betaalde trip naar Bangkok. En het mooie is, ik heb daar kennissen wonen, die ook in de sigaren zitten, dus die kan ik ook gelijk bezoeken. Niet verkeerd.

Anyway, afgelopen dinsdagochtend vlogen Cindy en ik naar Krabi, een kustprovincie van Thailand, waar we een kamer hadden geboekt bij het Phu Pi Maan resort op Ao Nang Beach. Een prachtig resort, alleen is het restaurant duur dus daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Eten kan spotgoedkoop in de meeste restaurantjes aan de weg, op een steenworp afstand van het resort, maar vermijdt de koffietentjes bij het strand want die vragen ook bizarre prijzen voor hun waren. De Thaise winkeltjes en eettentjes zijn heel schappelijk.

We hebben ook een privé tour gedaan naar een paar eilanden, met een traditionele Longboat, we hebben gesnorkeld, gezwommen in de zee, diverse massages genoten, heerlijk gegeten en ik heb mijn tolerantie voor pepers weer wat opgekweekt, zoals ik al zei te gaan doen in een ouder bericht. Vooral de cashew salade op de laatste avond was daar een geslaagde test voor, zelfs Cindy vond het heel erg pittig, maar het was zo ongelofelijk lekker dat ik toch de hele salade naar binnen heb gewerkt.

Van alle foto’s en filmpjes heb ik er een paar op een rijtje gezet voor een impressie van de trip, inclusief het voeren van de vissen tijdens het snorkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *