Ons nieuwe stulpje

      Geen reacties op Ons nieuwe stulpje

Gisteren zijn Cindy en ik even naar ons nieuwe appartement geweest om maten op te nemen zodat mijn gabber Misja een 3D tekening kan maken met wat we willen.

Ik ben wederom geschrokken van de staat van het appartement en van de kleine ruimte. Nu heb ik bijna 15 jaar in een appartement gewoond op het Lijns Teeuwisz Roggeplein in Zaandam, daar woonde ik alleen en had ik meer ruimte. Ondertussen ben ik een ruime eengezinswoning gewend, met ‘mancave’, 3 etages, tuin aan het water, dus om dan terug te gaan naar 65m2, en die ruimte ook nog te moeten delen, dat zal flink wennen zijn.

Hier de ‘voor’ foto’s, over enige maanden komen de ‘na’ foto’s. Die zullen minder schrikken zijn.

De buurt is wel leuk, en het is op een steenworp afstand van het metro station Braddell, de groene stip op het kaartje terwijl de rode stip ons blok is. Overdekte trottoirs, handig tegen de zon en de regen, speeltuintje voor de kleine, winkels en een coffeeshop voor de deur. En dan geen Nederlandse coffeeshop, maar een mini foodcourt, fruitstand, een kapper/Harry Potter fan, drogist, bakkerijtjes, en nog veel meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.