Spicy noodle challenge met Aqila

Aqila maakt graag youtube video’s, voor haar eigen kanaal, en ik bewerk ze dan met iMovie. Cindy heeft liever niet dat de video’s online staan dus upload ik ze ‘verborgen’ op youtube, en post ze dan op een simpel WordPress blogje waarvan alleen Cindy en ik de url hebben. Aqila weet nog niet dat de video’s niet openbaar zijn, dus denkt echt dat ze een youtube ster is. En haar obsessie met camera’s zorgde er voor dat ik constant mijn JVC handycam, mijn telefoon en mijn action camera kwijt was aan Aqila.

Soms doet Cindy mee in de video, maar de afgelopen weken was ik natuurlijk in Singapore en dus mocht ik twee keer meespelen in een video. De eerste video was van Cindy, Aqila en ik die een spelletje speelde. En toen kwam de Spicy Noodle Challenge, op een dag dat Cindy moest werken. De dag ervoor waren Aqila en ik naar de supermarkt geweest voor boodschappen en hadden spicy noodles gekocht. Ook was ik wezen pinnen, 500 Singapore dollar, Aqila stond versteld van de hoeveelheid en gebruikte dat daarna continue tegen me, want als ze iets wilde kopen en ik ‘nee’ zei was het standaard antwoord ‘But you have so much money’. Zo ging het bijvoorbeeld bij de H&M. Een heel pleidooi dat ze weinig H&M kleding had, ondanks mijn tegenstribbelen belanden we toch in de H&M, ondanks mijn ‘nee’ pakt ze toch een jurkje, gaat naar de paskamer en vraagt op een gegeven moment mijn hulp. Als goede vader help ik, maar in mijn achterhoofd denk ik wel ‘en dan zien mensen zodirect een blanke man met een jong Aziatisch meisje uit een pashokje komen’, pedofielen bezorgen vaders een slechte naam, zeker als de vader een andere huidskleur heeft als de dochter waardoor het duidelijk is dat er geen bloedband is. Na het jurkje zei ik “oke, one item” maar een half uur later stonden we buiten met een jurkje, een roze spijkerbroek en een riem “because you got so much money daddy”….

Goed, de spicy noodle challenge. Omdat ik meespeel in de video vraag ik niets aan Cindy en post de video gewoon op mijn blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.