Schaatsen gezocht

      Geen reacties op Schaatsen gezocht

Normaal geef ik alleen maar spullen weg op de Facebook pagina ‘gratis in Zaanstad en omstreken’, maar vandaag heb ik iets gevraagd, met de onderstaande tekst

De mussen vallen dood van het dak, het droogterecord uit 1978 dreigt verbroken te worden, volgende week wordt het wellicht boven de 40 graden en dan komt er een gek die vraagt om schaatsen .. en vertrekt die gek niet binnenkort naar Singapore, een subtropische stadstaat in Zuid Oost Azie waar het nooit kouder wordt dan 25 graden?

Ja. Ik vertrek naar het altijd warme Singapore, en ja, het is hartje zomer. Toch ben ik op zoek naar schaatsen, hockeyschaatsen maar 43 of 44 en kunstschaatsen maat 42. En waarom? Heel simpel, in Singapore is er een kunstijsbaan, overdekt en mijn dochter wil met mij gaan schaatsen. Dat hebben we een paar weken geleden gedaan en vorig jaar ook een keer. Ik kan schaatsen, dus die kleine vind het te gek, want de keer dat ze met de hele familie (moeder, broer, tante, 3 neven en nichtje) ging schaatsen sloeg het werkelijk nergens op want niemand kan schaatsen. Ze wil voornamelijk op een zeehond zitten en dan geduwd worden, en als ik het doe dan zit er tenminste snelheid in.

Maar, en dan komt de reden voor mijn vraag, ze verhuren daar alleen maar kunstschaatsen, met van die irritante puntjes voorop de ijzers waardoor ik regelmatig bijna op mijn plaat ga, plus het zijn vreselijke schaatsen. Hard plastic, oncomfortabele pasvorm, gewoon niet prettig om mee te schaatsen. En mijn vrouw Cindy gaf al aan dat ze vaker wil schaatsen, dat ze op schaatsles wil, dus ik wil voor haar graag een paar kunstschaatsen en voor mezelf een paar hockeyschaatsen.

Een paar weken geleden waren we schaatsen, mijn bonusdochter op een zeehond, Cindy ‘duwen’ met een snelheid van een dronken slak, wat ik filmde tot grote irritatie van Cindy. Maar wat helemaal een reactie veroorzaakte was toen Cindy bijna viel, ze zat met 1 knie op het ijs en toen ze omhoog krabbelde en omkeek zag ze mij met een camera achter haar staan hehehe, om haar te sparen heb ik de foto maar niet op Facebook gezet, of heb ik dat niet gedaan omdat ik niet op de bank wilde slapen? Hmmm, vraag maar niet door 😉

Kortom, mocht iemand kunstschaatsen maar 42 en/of hockeyschaatsen 43/44 over hebben en deze weg willen doen, denk aan mij.

Geef een reactie