Enerverend weekendje

      Geen reacties op Enerverend weekendje

Vrijdag was het dan zo ver, terwijl ik onderweg was naar Duitsland voor de Intertabac beurs, kreeg ik een appje van Jessy dat mijn website live was gegaan, net op tijd voor de beurs. En op de beurs kreeg ik zo ontzettend veel positieve feedback op mijn idee, ik wist al dat ik een gat in een niche markt had gevonden, maar dat werd echt door iedereen nogmaals bevestigd, en nog meer toezeggingen voor advertenties werden gedaan. Als ik nog enige onzekerheid had of ik er echt een goeie boterham mee kon verdienen, dan is die onzekerheid nu voorbij. Ik heb er gelijk een aantal beste vrienden bij, want iedereen ziet dat mijn site heel belangrijk kan zijn voor hun merk, zeker de wat onbekendere fabrikanten.

Dat was het positieve, het negatieve was dat Cindy bij ons appartement in Singapore stond, allereerst loopt de verbouwing achter op schema, en dat terwijl Cindy komend weekend al moet verhuizen. En daarnaast zijn de lampen en stopcontacten in de keuken, woonkamer, badkamer en toilet op de verkeerde plekken geïnstalleerd en ligt de vloer er nog niet in. Dat was wel behoorlijk teleurstellend.

Net als vorig jaar ben ik naar de beurs met mijn maatje Nasier, wederom in een airbnb appartement, nu in het centrum van Dortmund. Heerlijk groot appartement, helaas wel boven een bar waar ze best foute muziek draaien. Zo heb ik een house versie van country roads gehoord, met daarna gelijk Cotton Eye Joe, de Backstreet Boys kwamen voorbij maar gelukkig was ik zo moe dat ik al vrij snel niets meet van de herrie hoorde en in een diepe slaap verzonk.

Dan de trade show zelf, vorig jaar kwamen Nasier en ik aanrijden, twee auto’s met Duitse kentekens voor ons mochten de hoofdparkeerplaats op, wij moesten een andere plek zoeken, en dit jaar precies hetzelfde verhaal. Volgend jaar huur ik gewoon een Duitse auto zodat ik geen halve marathon moet lopen nog voordat ik op de beursvloer ben.

Nog even één dagje knallen, dan net als gisteren een hapje doen bij Kartoffel-Lord, een vegetarische semi-fastfood tent in hartje Dortmund waar je voor weinig echt heerlijk vegetarisch of vegan kan eten, het duurste op de kaart is €7,50 en het is echt lekker, beter dan de bekende fastfood ketens. Een aanrader als je in Dortmund bent! Daarna een uurtje of drie naar huis crossen, muziekje op maar geen nieuws want ik wil de uitslag van PSV – Ajax niet weten, ik neem de wedstrijd op en ga die vanavond integraal terug kijken alsof het een live match betreft. En dan heel blij, of heel teleurgesteld naar bed, met een overwinning voor Ajax, of voor die lampenkappen uit het dorp van Frits Philips.

Geef een reactie