Schiphol

      2 Reacties op Schiphol

Ik blog nu vanaf Schiphol, ik zit bij de gate, F8 en kijk naar het KLM toestel dat mij zo naar Kuala Lumpur brengt, waar ik overstap naar Singapore. En ik ben boos en teleurgesteld

Ik ben vegetariër, en Schiphol is dan een drama. Bij Amsterdam Bread Company was er niets voor mij, bij de Asian Bistro ook niet maar ik zag ‘veggie burger’ staan bij Dutch Kitchen, Bar & Cocktails. Dus ik vol goede moed de veggieburger besteld, glaasje appelsap erbij en dat voor €15,20. Best duur, maar goed, als de burger dat waard is…. nou niet dus. Pure diefstal. Vegan burgers zijn tegenwoordig echt lekker maar dit was er eentje uit de tijd dat vleesvervangers nog echt niet goed waren, bovendien was hij aangebrand, kwam zonder saus. Oh, en de friet die er bij zat? Die was lauw! Slechte zaak van Schiphol! Tijd voor een filiaal van de Vegan Junkfood Bar!

2 thoughts on “Schiphol

  1. Tanja

    Omg, het ziet er niet uit. Volgende keer maar zelf wat meenemtn zoals een sandwich. Heb je op de vlucht wel fatsoenlijk kunnen eten? Wel blij dat het met Mitsy goed gaat.

Geef een reactie