Good cop bad cop

      2 Reacties op Good cop bad cop

Good cop, bad cop. Dat is het spelletje dat Cindy en ik nu met onze aannemer spelen. Cindy is de good cop, en ik ben de boze blanke echtgenoot die zegt waar het op staat. En het voelt voor mij tegenstrijdig, ik ben niet graag de ‘bad cop’ terwijl ik me wel dooderger aan bepaalde dingen van onze aannemer.

Dat dingen bij een verbouwing niet lopen zoals gepland, daar heb ik alle begrip voor, maar dat er op vragen van ons niet wordt gereageerd, of half wordt gereageerd, daar heb ik geen begrip voor. En Cindy gaf aan dat onze aannemer Yasne dat gedrag al vanaf het begin vertoont. Sinds gisteren zitten we met z’n drieen in een WhatsApp groepje, en aangezien mijn vragen van gisteren nog altijd onbeantwoord waren heb ik ze een paar uur geleden opnieuw gesteld. Na nog een tijd wachten ben ik uit de slof geschoten en heb precies gezegd wat ik hier boven ook beschrijf: vertraging prima, maar laat ons wel weten wat er gebeurd, wat de planning is, hoe lang het gaat duren maar laat ons niet in onzekerheid! En na mijn stevige woorden kwam er een lawine van excuses, plus iets van een planning.

Donderdag komen de tralies voor de ramen en de deur, iets wat hier normaal is, en zaterdag gaat er aan de keuken begonnen worden. Begin volgende week komt er een klusjesman om alle losse klusjes aan te pakken en dan is het alleen nog wachten op het keukenblad en de spatplaat. Het zal mij benieuwen.

Zo, en nu The Walking Dead kijken.

2 thoughts on “Good cop bad cop

  1. Anneke Ewouds

    Ferdinand begrijp zo goed wat je bedoelt, niets weten gaat aan je vreten! Ik heb een appartement gekocht in de Zaanbocht waar vroeger de ABN-Amro stond. De bouwer is failliet gegaan, gelukkig wordt het onder wonigborg garantie verder gebouwd. Maar ik heb nog steeds geen idee wanneer het opgeleverd gaat worden.

Geef een reactie