Terug bij Apple

      Geen reacties op Terug bij Apple

Tijdens mijn laatste trip naar Singapore liep mijn MacBook vast. De Apple shop hielp mij snel, en maakte zelfs mijn laptop schoon.

Gisteravond zette ik de update voor Mojave aan en tot mijn grote verdriet zag ik vanmorgen dat de boel was vastgelopen. Een harde reset hielp niet, dus maar naar de Apple website.

Tot mijn grote ergernis was het niet mogelijk om een afspraak te maken omdat de afspraken pagina een 403 ertoe gaf. Ik dus naar de Apple store, die gelukkig maar 5 stationnetjes weg is. Daar bleek dat ik pas om 6 uur geholpen kon worden, en mijn laptop achter laten om morgen op te halen was niet mogelijk. Vreemd, want vorige keer ging dat wel. Vervelend ook, want onze stoelen worden in de namiddag geleverd.

Gelukkig kon mijn stiefzoon thuis blijven en ik tik dit nu terwijl ik in de Apple shop zit te wachten terwijl er een nieuw iOS op mijn laptop wordt gezet. De drie belangrijkste bestanden, waar ik de laatste dagen hard aan heb gewerkt, heb ik gelukkig wel kunnen redden. Nu proberen we een ‘rescue’ installatie, als dat niet lukt dan wordt het een hele schone installatie maar dan ben ik ook al mijn wachtwoorden kwijt. Duimen dus.

Mijn oude laptop loopt echt op z’n laatste benen. Tijd voor een nieuwe. En voor een iMac voor mijn kantoor, twee beats koptelefoons (één voor mij, één voor Cindy), final edit pro software en een nieuwe iPad. De Apple store gaat blij zijn met mij.

Geef een reactie