Vegan fajita wraps

      Geen reacties op Vegan fajita wraps

Ik ging naar Duitsland met een vegan vriend, september 2017, en voor onderweg maakte ik deze wraps.

Ingrediënten:

wraps
Vivira kipstuckjes
olijfolie
theelepel gedroogde oregano
theelepel hot sauce
twee theelepels gemalen chili
theelepel knoflookpoeder
theelepel gemalen komijn
snufje zout
rode paprika
gele paprika
rode ui
chili peper

Bereiding:

Meng de kip met de olie, oregano, hot sauce, één theelepel gemalen chili, gemalen komijn, knoflookpoeder en het zout en laat dit even intrekken.

Snij de paprika, ui en peper in stukjes. Zet een pan op met wat olie, op hoog vuur. Bak de groente op. Als dit is geroerbakt kan de kip erbij met de tweede theelepel gemalen chili. Als het goed gebakken is kan het vuur uit.

Schep een grote lepel van het mengsel op een wrap, eventueel met wat vegan knoflooksaus, rol de wrap op en eet smakelijk.

Geef een reactie