De keuken en een primeur

      2 Reacties op De keuken en een primeur

Ja, eindelijk durf ik een paar foto’s van mijn nieuwe paleisje te tonen, want het keukenblad is gisteren geplaatst. Er moet nog een backsplash komen, van wit glas, hetzelfde als de badkamer en de toiletdeuren. Maar de keuken ziet er nu al geweldig uit. De badkamer en het toilet ook.

 

Nu moet alleen het schilderwerk nog worden gedaan, en wat puntjes op de i worden gezet. In januari wordt er een kastenwand gebouwd in dezelfde stijl als de keuken en dan is de boel klaar. Bij de Ikea dan bedden, een kast en schrijftafels voor de kinderen, een bed en een kast voor ons, en we wonen in een prachtig appartement op een prima locatie. Centraal gelegen, alle benodigdheden in de buurt, al is een echte supermarkt wel wat ver weg, maar bij de 7-eleven kunnen we de broodnodige dingen ook halen. Een dagelijkse markt op loopafstand, tandarts, dokterspraktijk, restaurantjes, drogisterij, groenteboer en een winkel vol met bakspullen (ja, ook edelgist yay) en meer. En dat op 3 minuten lopen van een metrostation. Ik ben ook door andere buurten gelopen, en iedere keer denk ik “leuk, maar niet zo praktisch als ons plekje” dus dat is positief.

In Nederland was ik best vaak aan het snotteren, en ik verwachtte dat in Singapore nooit meer te hebben. Ik bedoel, een subtropisch klimaat, maar nee hoor. Cindy loopt al een week te klooien en heeft mij aangestoken. Loopneus, niezen en een lichtelijk koortsig gevoel. Maar toch doorgaan, zo heb ik gisteren bij Apple een korte cursus video bewerken gehad waar ik toch wel wat tips heb gekregen. Mijn kookvideo’s gaan beter worden, dat beloof ik bij deze.

En nog mooier, ik heb natuurlijk mijn eigen bedrijfje, online media over sigaren. En gisteren had ik een knaller van een scoop. De drie winkels van Davidoff in Nederland gaan per direct dicht, na een rondje appen had ik daar bevestiging van dus knalde ik het online. Een paar uur later heb ik een berichtje van de hoofdredacteur van De Telegraaf, die ik persoonlijk ken, die mij zegt dat één van zijn verslaggevers naar Davidoff had gebeld, naar het hoofdkantoor in Zwitserland, en dat het daar keihard ontkent werd. Ik zei dat ik mijn bronnen had en dat het mij door Davidoff Benelux bevestigd was, en stuurde hem het officiele schrijven van Davidoff door. Half uur stilte, toen een nieuw bericht “je hebt gelijk, het wordt nu wel bevestigd”. En zo juist zag ik een artikel op de website van De Telegraaf, maar de primeur was van mij, van mijn Ministry of Cigars. En dat vind ik best kicken.

2 thoughts on “De keuken en een primeur

Geef een reactie