Vegan event

      Geen reacties op Vegan event

Gisteren kreeg ik een berichtje op facebook, met een verzoek om wat reclame te maken voor een gratis evenement. En het evenement sprak mij zodanig aan, dat ik dat graag doe. Het bericht luidde:

Dag Ferdinand, wij organiseren op 3/12 in Gent een Bonobo feast waar we food waste omzetten in vegan desserts en vriendschap. Zie je het mogelijk om wat reclame te maken voor dit event. Is volledig gratis. Doel is om awareness rond food waste, plant-based, vegan,… te creëren

https://www.eventbrite.com/e/bonobo-feast-tickets-51455865880?aff=$2353137114748719609

is onderdeel van dit event waarbij we chefs en social media influencers uit heel europa samenbrengen

https://events.foodpairing.com/EatingtheGap#/?lang=en

Nu vind ik mezelf geen social media influencer, ik ben zeker geen chef, en ook niet meer woonachtig in Europa, dus ik laat het evenement aan mij voorbij gaan. Maar mocht je op die dag niets te doen hebben, ga naar Gent en feest mee.

Geef een reactie