Apple fanboy

      Geen reacties op Apple fanboy

Wat een lol had ik er altijd in op apple fanboys op de kast te jagen, en wees eerlijk, zo moeilijk is dat niet. Toen kreeg ik echter een iPhone van de zaak, en dat was toch wel even een stapje beter dan de HTC One die ik tot dat moment gebruikte.

Even later kwam er een iPad bij, dat was een aanbieding van Oxxio, gratis iPad bij een energiecontract. Alleen bleek daarna dat het energiecontract veel duurder was, domme zet dus. Echter bood Nuon een uitweg, als ik terug zou gaan naar Nuon betaalde zij de overstapkosten en de afkoop van het Oxxio contract. Ik kreeg wel een persoonlijke boete van 100 euro van Oxxio, maar goed, koop maar een gloednieuwe iPad voor 100 euro. Mooie deal dus.

Toen ik zag hoe deze producten met elkaar communiceerde en ik aan een nieuwe computer toe was ging ik voor een Macbook. En ik behoorde ineens bij de groep fanboys die ik altijd in de maling nam. Gooi nog een iPod in de mix, en ik had alles.

Ondertussen heb ik een iPhone 3, iPhone 5, iPhone SE gehad, nu heb ik een iPhone 7. Ik heb nog altijd een iPod, de iPad is naar Aqila gegaan. Mijn oude Macbook pro uit 2012 begint echter flinke tekenen van slijtage te vertonen na 6 jaar zeer intensief gebruik. En dat terwijl ik wel afhankelijk ben van een computer omdat ik mijn geld online verdien. Dus besloot ik op de laatste dag van een zeer enerverend jaar, zowel in positieve als in negatieve opzichten, mezelf eens te trakteren op wat nieuws. En wat nieuws uit de Apple shop in Singapore.

De schade:
Macbook Air 13” voor onderweg
Imac 21.5 “ 4K retina voor in mijn kantoor
Beats Studio 3 wireless koptelefoon met active noise cancelling voor tijdens het vliegen en het openbaar vervoer hier.

Ik ben als een kind zo blij. De verkoper van Apple was overigens ook niet ontevreden met een leuke verkoop zo op de valreep van 2018.

Geef een reactie