Druk druk druk

      2 Reacties op Druk druk druk

Ik geef toe, ik loop wat achter met bloggen. Dat komt omdat ik tijdens mijn vakantie te druk was voor updates, en na terugkomst gelijk druk was. Druk met bijkomen van de vakantie, wassen, opruimen, afspraken maken met de aannemer want de laatste puntjes moesten op de i worden gezet voordat we konden beginnen met fase twee.

Tussen kerst en nieuwjaar heeft de schilder eindelijk alles afgemaakt, en gisteren (2 januari in dit geval) was de aannemer met zijn timmerman bij ons en hebben we de plannen gemaakt voor fase twee. Een kledingkast van muur tot muur in de slaapkamer, en een wandmeubel in de woonkamer van muur tot keuken en dan zodanig dat de keuken en het wandmeubel in één stuk door overlopen.

Natuurlijk heb ik ook mijn speeltjes gekocht, dus ik moest mijn iMac installeren, data overzetten etc. Plus online zoeken naar bureau’s voor de kinderen, nachtkastjes voor ons. Dan naar de Ikea voor bedden, drie stuks, spiegels, matrassen voor de kids, een kast voor de kinderkamer en nog meer losse zooi. En dan bij de buren van Ikea Tampines, de Courts megastore naar binnen gelopen voor een TV, wasmachine en droger. En een TV vinden die niet gelijk belachelijk groot is, dat is nog een opgave. We zijn uiteindelijk uitgekomen bij een Philips 43 inch TV, kleiner was er niet. Kortom, druk druk druk.

En dan komen druppelsgewijs alle dozen uit Nederland binnen, waaronder mijn koffietafeltjes die we weer in elkaar moesten schroeven, spulletjes die uitgepakt en opgeborgen moeten worden. En omdat morgen (vrijdag de 4de op het moment van schrijven) de bedden en de kast voor de kinderkamer komen moest die leeg en schoon. Echter komen morgen ook de TV, wasmachine en droger, dus dat wordt weer flink uitpakken en inruimen. De kids komen zaterdag terug, dus we moeten morgenavond ook snel de bedden en de kast in elkaar zetten om ze te verrassen. Helaas komen de bureaus pas volgende week binnen, dus helemaal klaar is de kamer nog niet als ze binnen stappen.

Ik heb net het laatste nieuwe elektronische speeltje geïnstalleerd, een nieuwe NAS die ook als entertainment systeem kan gebruikt worden. Die hebben we echt nodig voor de opslag van mijn bedrijfje als backup, en voor alle dingen van Cindy. Ook Ashraf zal er gebruik van maken voor zijn schoolprojecten. De Synology DS418J is na lang zoeken gekozen, met een aantal 4TB schijven. En ouderwets schrijven in brackets schroeven, dat was lang geleden, dan moet ik terug naar mijn IT tijd. Nu alle software aan het installeren terwijl ik dit verhaal aan het schrijven ben. Nog even doorbijten en dan is alles klaar. 

Volgende week wordt hopelijk het wandmeubel al geplaatst, daarna maken we de slaapkamer goed schoon en schroeven we ons bed in elkaar. Dan zijn beide slaapkamers klaar. En voor Chinees nieuwjaar in februari moet het wandmeubel in de woonkamer ook geïnstalleerd zijn. Dan is ons paleisje eindelijk klaar, en dan komen vanzelf alle foto’s. Goed, nu weer aan de slag met de NAS, latersssss.

2 thoughts on “Druk druk druk

Geef een reactie