Tropische citroentaart

      Geen reacties op Tropische citroentaart

Een heerlijke, frisse, tropische citroentaart.

Ingrediënten:

– voor de bodem –

1 in blokjes gesneden ananas
100 gram rozijnen

150 gram boekweit
100 gram zonnebloempitten
100 gram kokosschilfers
1 geraspte wortels

– voor de Topping –

sap van twee citroenen
150 gram geweekte cashewnoten
1 in blokjes gesneden mango
4 eetlepels maple siroop
4 eetlepels kokosroom (let op: room, geen melk)
snufje kurkuma voor de kleur.

Bereiding:

Stop alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine en maal en mix alles fijn. Maak er daarna een stevige bodem van in een schaal en zet het een half uur in de koelkast.

Smelt de kokosroom en stop het dan met alle andere ingrediënten in een blender. Blend alles samen en smeer het dan over de bodem. Laat het dan minimaal een half uur opstijven in de koelkast voor het serveren.

Geef een reactie