Ik kom naar Nederland

      Geen reacties op Ik kom naar Nederland

Ik kom terug naar Nederland. Nee, niet permanent. Maar voor mijn bedrijfje moet ik in september in Dortmund zijn. En dan plak ik er gelijk maar een familiebezoek aan vast. Dus midden september land ik en 3 oktober vertrek ik weer. Helaas is Zwembad het Zwet dan alweer gesloten, dus een duik in het frisse water zit er niet in.

Het wordt wel een drukke trip. Ik land op een donderdagochtend. Zaterdag en zondag zijn er al evenementen. Dan de woensdag erna moet ik naar België voor de opening van een nieuw hoofdkantoor van een belangrijke sigarendistributeur/tabakshandelaar. Donderdag is er een belangrijke sigarenfabrikant in Amsterdam waar ik een interview mee ga doen. En dan moet ik vrijdagochtend alweer in Dortmund zijn tot zondagavond. Om vervolgens naar Valencia te vliegen, en daar een dag of twee op werkbezoek te gaan.

Tel daar bezoek bij vrienden en familie bij op, en het wordt een drukke trip. Ik wil ook nog even bij wat sigarenimporteurs langs voor interviews. En bij Vrijdag Premium Printing in Eindhoven, want daar worden heel veel sigarenbandjes geprint, zij zijn de toonaangevende drukkerij.

Maar nu komt de kicker, kijk ik uit naar de trip? Aan de ene kant wel, want ik ga familie en vrienden zien. Aan de andere kant kijk ik er enorm tegenop, want ik ga mijn gezin achter laten. Ik voel niet de positieve spanning die ik heb als ik op vakantie ga. Misschien speelt het mee dat mijn dochter in die periode jarig is, en dat ik dat mis. Daar baal ik enorm van, maar dat zal een jaarlijks terugkerend probleem worden.

Wat wel positief is, ik heb rechtstreekse vluchten. Met de KLM en dat voor een spotprijs. Nog geen €650 voor een retour. Alleen mag je met KLM maar 23 kilo aan bagage mee, terwijl dat bij anderen 30 kilo is. Dus iets minder kaas op de terugweg. Aan de andere kant, mijn zus en neefje komen in december dus dan nemen die maar iets extra mee.

Geef een reactie