Toys R Us

      2 Reacties op Toys R Us

Aqila is jarig deze maand. Maar helaas valt dat gelijk met een beurs in Duitsland die ik echt niet over kan slaan voor mijn bedrijfje. Ik heb dat aan haar uitgelegd en dat snapte ze. Maar ik voel me wel schuldig en dat heeft ze ook gemerkt.

Mijn neefje Simon is in november jarig. De laatste jaren koop ik kadootjes in Singapore en die laat ik achter bij mijn zus. Die geeft ze dan op zijn verjaardag. En aangezien in deze week naar Nederland vlieg ging ik naar Toys-R-Us. Met Aqila, die mij er fijntjes op wees dat het ook haar verjaardag is deze maand. En gelijk heeft ze. Ze speelt graag restaurant waarbij zij de serveerster en kok is, en wij de klanten. Ze wilde dus ee keuken en die stopte ik in de grote tas. Ik zag ook een pakje nepgeld dus die gooide ik ook in de tas. En toen zag Aqila plaknagels. Ik gaf toe, ze mocht ze kopen. Ze opende de tas en zag de keuken en het nepgeld. Een heel blij gezichtje maar bij het zien van het nepgeld wilde ze de keuken terug zetten. Toen ik zei dat ze ze beide mocht wat ik ‘The best daddy in the world’.
C9164371-086F-4D78-9F59-44581118B414

En toen zag ik een kassa. Met geluid, met een microfoon. En ik vroeg dus aan Ashraf om Aqila af te leiden. De slimmerik is echter niet achterlijk meer. Nadat ik snel alles had afgerekend en laten inpakken vroeg ze ‘waarom moest Ashraf mij afleiden?’ En ze ging de pakjes tellen. Ik heb dus moeten liegen dat er twee cadeaus voor Simon waren ipv één.

De volgende dag taart gehaald. Gezongen en ze mocht de pakjes openen. Letterlijk springen van blijdschap, dikke knuffel maar ook ‘I knew it daddy, I knew it’. En dan ga ik in Nederland nog wel wat voor haar kopen. Waarschijnlijk iets van Primark voor de modepop die ze is.

Ze heeft ook mijn oude iPhone gekregen. En instagram. Ze doet niet anders dan foto’s en filmpjes uploaden. Ook van mij. Maar ik heb haar account op verborgen gezet en heb het ook op mijn telefoon geïnstalleerd zodat ik kan monitoren. En ik heb al wat volgers verwijderd waaronder een man van middelbare leeftijd met een verborgen account, geen foto’s, geen volgers die meerdere jonge kinderen volgde. Not in my backyard vieze gluurder. 

Anyway, nu de keuken in om pizza’s te maken voor Aqila en haar vriendinnetje, de kleindochter van Madam Wan, onze buurvrouw 

2 gedachten over “Toys R Us

    1. Ferdinand Piet Auteur bericht

      Alles prima. Maar erg druk met van alles en nog wat, weinig tijd en inspiratie om leuke stukjes te schrijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *