Radiostilte

      Geen reacties op Radiostilte

Het is een tijd stil geweest. Niet omdat er iets aan de hand was, maar omdat het druk was. In September ben ik even teruggewenst in Europa. En het was gelijk een Europese toer. Het was een trip voor werk, gecombineerd met familie bezoek en het zien van vrienden.

Ik landde op een donderdag, en een paar uur later landde een vriend van mij dus bijkomen van de lange slopende vlucht was er niet. Gelijk maar een maatje bezocht die net een sigarenwinkel had overgenomen om een sigaar te roken in zijn lounge. Aanrader trouwens, Van Lookeren op het Gelderlandplein in Amsterdam. Een van de vier Amsterdamse sigarenlounges.

Het weekend zat vol met sigaren evenementen, de dinsdag daarna eerst met een blender van een groot Amerikaans merk zitten babbelen om daarna naar Arnhem te reizen voor een volgende bijeenkomst. En woensdags naar Belgiƫ voor een exclusief feest, de opening van Arturo Fuente International. Donderdags nog even in Amsterdam geweest om vervolgens naar Duitsland te rijden voor een grote beurs.

Eenmaal terug na het weekend was het tijd om naar Valencia te vliegen. Daar zit een distributeur van sigaren die ook een eigen merk heeft dat heel populair is. Daar een rondleiding gekregen met heel veel informatie. En verliefd geworden op de stad. Wat is Valencia mooi. Prachtige gebouwen, zowel klassiek als modern. En de drooggevallen rivier is niet gebruikt om te bebouwen maar is een park dat door de stad slingert. Prachtig.


In de week daarna heb ik nog vrienden bezocht in het Antwerpse. En ik ben bij Vrijdag Premium Printing en bij Royal Agio op bedrijfsbezoek geweest. Hoewel het leuk was om vrienden weer te zien, en met name mijn ouders, zus en neefje weer om me heen te hebben was de trip te lang. Ik heb ik mijn leven nog nooit heimwee gehad. Niet toen ik als tiener bijna twee maanden in Engeland zat, nog voor het internet tijdperk dus zonder communicatie met het thuisfront. Niet toen ik in mijn eentje door Amerika aan het reizen was, of alleen door Nicaragua liep te struinen. Maar na 3 dagen Amsterdam wilde ik al weer terug naar Singapore. Ik heb mijn nieuwe thuis echt gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *