Legoland

      Geen reacties op Legoland

Miranda en Simon zijn grote fans van Lego. Ze zijn ook in Denemarken geweest bij de originele legoland. Maar op minder dan een uurtje rijden van Singapore ligt ook een Legoland. Legoland Maleisië in Johor Bahru. Dicht bij Singapore zodat de in verhouding rijkere inwoners van Singapore makkelijk een bezoekje kunnen doen. En dus had ik dat gepland. Twee dagen Legoland Maleisië, de eerste dag in het waterpark en de tweede dag het park zelf. Met een airbnb recht tegenover het park.

Het waterpark is geweldig. Ruim opgezet, en niet te druk ondanks de vakantieperiode. Weinig wachtrijen bij de glijbanen, en er waren er genoeg. Genoeg horeca, al waren de prijzen wel aan de hoge kant, zeker voor Maleisië. Maar met verrassend veel vegetarische opties, die erg goed te eten waren. Het golfslagbad was wat flauwtjes maar voor de kinderen was er een foam party een paar keer per dag. En vooral Aqila vond dat geweldig. 

IMG_7285.jpeg

Aqila at the foam party

Het probleem kwam ‘s avonds. Eten. Een andere soort noodle dan Miranda en Simon kennen uit Nederland. Dus gelijk een moeilijk gezicht van Simon en de conclusie dat hij het niet lekker zou vinden voordat hij een hap had genomen. Iets wat de volledige vakantie bij iedere maaltijd zou gebeuren. Van een simpele prata bij ontbijt tot bij de lekkerste noodles, laksa, curries en rijstgerechten.

De volgende ochtend vonden we een kleine kitten, moederziel alleen en schreeuwen om hulp. Het beestje zal hooguit een week of 3 a 4 oud zijn geweest. Veel konden we niet doen, alleen maar aaien en ik heb wat voer en drinken voor het beestje achter gelaten. De dierenarts bellen zou een spuitje betekenen en meenemen naar Singapore is verboden. Terwijl ik dit schrijf vraag ik me af hoe het nu het het beestje gaat, ik hoop maar dat iemand zich over haar heeft ontfermd. 

Anyway, Legoland, mooi opgezet park met mooie attracties. De VR achtbaan was vermakelijk. Maar het grootste entertainment kwam van Aqila. Die gilde haar longen uit haar kleine lijfje. Ashraf en Cindy stonden het beneden te filmen en lagen in een deuk. Aqila was bijna tot in Amsterdam te horen. De grote achtbaan vond ze minder leuk, tranen over haar wangen zo bang was ze. Al met al wel een leuk park, zeker de moeite waard en ik denk dat we er nog wel een keer naartoe gaan.

Geef een reactie