Mea Culpa

      1 reactie op Mea Culpa

Mea culpa. Het is een tijd geleden dat ik een update heb gegeven. En het duurde nog langer omdat ik een foutmelding had op mijn wordpress waardoor ik geen updates kon schrijven. En dat terwijl er zoveel is gebeurd de laatste maanden. Leuke dingen overigens, maar daar ga ik de komende dagen over schrijven.

Zo hebben we nu een kitten in huis, Cinder. Een verjaarscadeautje voor Aqila. En ik heb mijn doel van 10.000 stappen per dag gemiddeld voor 2020 ruim gehaald. Mijn gewicht is nu ruim onder de 100 kilo. En ik ben bezig met een businessplan waarmee ik wellicht binnenkort al de sigarenkoning van Singapore ga worden, maar daar kan ik verder nog niets over kwijt.

Ook over de hele corona situatie heb ik genoeg te melden. Vanuit het veilige Singapore, waar de situatie volledig onder controle is, kijk ik met lede ogen naar hoe het er in Nederland aan toe gaat. Maar ook dat is iets voor een aparte update. En dan heb ik natuurlijk ook allemaal lekkere dingen gekookt. Ook daar ga ik de komende weken iets over schrijven. Ik beloof beterschap nu de site weer werkt.

1 gedachte over “Mea Culpa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *