De enge familie Engel

      Geen reacties op De enge familie Engel

Viruswaanzin, de grootste waanzin zijn die wappies met hun complottheorieën en hun gedram. Ze maken er vele mensen gek mee, hitsen de boel flink op. En het ergste is, de insteek van deze figuren heeft helemaal niets met het virus te maken. Het is gewoon dwars doen om het dwars doen. Gedram om het drammen, iets wat de familie Engel al sinds de jaren 70 doet en waar meerdere generaties bij betrokken zijn. Klootzakken zijn het, hufters die met levens spelen. Zoals het leven van mijn vader die op het moment van schrijven met covid-19 in het ziekenhuis ligt. In Venlo, 200 kilometer van huis omdat er nergens anders plaats was. En in een kunstmatige slaap. Als die Willem Engel of Jeroen Pols nu voor mijn neus stonden hadden ze ook naar Venlo gegaan, hopelijk ook in een coma. Daar wil ik best een paar jaar voor de bak in.

Kijk maar eens even naar de geschiedenis van de familie Engel en hun juridisch adviseur Jeroen Pols. Al sinds 1976 daagt de enge engel familie de Nederlandse staat keer op keer voor de rechter. Een rechtszaak tegen een straf die Cees Engel kreeg tijdens zijn militaire dienst. Hij melde zich onterecht ziek, kreeg daarvoor een tikje op de vinger en vocht dat compleet buiten proportie aan tot aan het Europese hof. Vader Cees is een pandjesbaas die in Rotterdam 1000 woningen liet verkrotten en daarvoor jarenlang juridisch aan het vechten was met de gemeente. Hij verhuurde de woningen willens en wetens aan wiettelers en zat daarvoor in de bak wegens medeplichtigheid. Hij was ook de eigenaar van de meest beruchte camping van Nederland, Fort Oranje. Die kocht hij toen het een prachtige camping was, en liet het zo verkrotten dat de gemeente Zundert de boel sloot. Daar loopt nog altijd een rechtszaak over. Daar was zoon Jan bij betrokken. En zodra het coronavirus een probleem werd besloot zoon Willem samen met de familie jurist Jeroen Pols een stichting op te zetten, viruswaanzin (nu viruswaarheid) om simpelweg iedere maatregel aan te vechten. Puur omdat het kan, puur om te irriteren. En dat gaat gepaard met heel veel nepnieuws, dreigementen en achter de schermen betalingen aan niet zo intelligente influencers zoals die domme Famke Louise. En familie ontkent ook niet dat het hele viruswaanzin/viruswaarheid een voorzetting is van waar vader Cees in de jaren 70 al mee begonnen is. Willem Engel zelf zegt het ook al, hij wil dat “het hele systeem in elkaar stort”. Het heeft dus niets met corona te maken, hij maakt misbruik van de situatie ten koste van veel mensenlevens. 

En dan de jurist Pols. Die zegt geen advocaat te willen worden “vanwege het keurslijf”. Hij moet dan aan regels voldoen. Dat hij dat niet wil zegt veel. Waarschijnlijk bedoelt hij dat hij dan afstand moet doen van zijn investeringen in de roze buurt van het Duitse Bremerhaven. Maar ja, als de Duitsers een Bibob wet invoeren moet hij dat sowieso. Want waar Pols zelf vaag is over zijn verleden is Haarlemsen buschauffeur Fred Teeven dat niet. Die maakte bekend dat Pols 10 jaar in de bak zat omdat hij veroordeeld was als gewelddadige drugsdealer. Fred Teeven was de officier van Justitie die de zaak tegen Pols voor de rechter bracht. Invoer van 163 kilo cocaïne, mishandeling, gijzeling en illegaal wapenbezit zorgde ervoor dat deze engnek jaren achter tralies doorbracht. En hij was niet alleen in het bezig van illegale wapens, hij gebruikte ze ook. 

De volgers van viruswaarheid zouden eens in de geschiedenis van de enge engels moeten duiken, en het volk waarmee die levensgevaarlijke, criminele familie zich mee omringt. En met de manieren die ze gebruiken om hun criminele levenswijze in stand te houden. Ik hoop van harte dat de Nederlandse staat de tactiek van de enge engels overneemt, en de familie en consorten helemaal naar de tering procedeert. Klaag ze maar aan voor iedere persoon die is overleden aan corona, klaag ze maar aan voor iedereen die op de intensive care is beland. Klaag ze aan voor iedere agent die bedreigd is na viruswaanzin demonstratie. Klaag ze aan voor alles, procedeer ze kapot. Dit tuig verdient een koekje van eigen deeg. Waar Willem Engel wil dat “het hele systeem in elkaar stort” zoals de huizen en campings die zijn familie melkt, hoop ik dat de hele familie Engel en al hun kompanen volledig in elkaar storten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *