Karaoke

      Geen reacties op Karaoke

Een paar dagen terug schreef ik over mijn ervaring met karaoke in zuid oost AziĆ«, vandaag ontkwam ik niet aan meedoen met karaoke. Het is namelijk nog altijd heel populair, echter niet als karaoke bar, zoals in de jaren 80 wel in Nederland bestonden, maar in een vorm waarbij je met een groep vrienden, collega’s, familie of bekenden een karaoke kamer kan huren, en daar een paar uur naar hartelust meezingen met je favoriete nummers.

Vandaag hadden Cindy en Cecilia besloten om een karaoke kamer af te huren voor ons allen (Cindy en ik met de twee kids, Cecilia met de vier kids en later kwam er ook nog een vriend van Ashraf langs). Ik verwachtte dat ik in een ruimte vol vals zingende Aziaten zou zitten, vergelijkbaar met de Indonesische karaoke zanger maar niets was minder waar. Ashraf, Cindy en ik zongen, de rest was stil, doodstil, alsof we op een begrafenis waren.

Wat enorm opviel was mijn muziek keuze ten opzichte van de anderen. Ronkende bassen, gillende gitaren en beukende drums versus moderne popsongs, Foo Fighters en Guns n’ Roses vs Marion 5 en Chainsmokers zeg maar. Maar ik kon het niet laten, de afsluiter was natuurlijk Still loving you van The Scorpions.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.