Roerbak Jalfrezi

      Geen reacties op Roerbak Jalfrezi

Het is de laatste tijd druk met van alles, het voetbalseizoen is weer begonnen met extra veel Europese voorrondes van Ajax die ik als Ajax fan natuurlijk wil zien, mijn maatje Peter die dan komt kijken dus kook ik en maak ik video’s. En dan natuurlijk met het voorbereiden van mijn emigratie, het opzetten van mijn bedrijfje, de verkoop van mijn huis dus het is chaotisch.

Afgelopen week is mijn huis op de markt gekomen, flink wat kijkers gehad, een paar biedingen dus hopelijk is mijn huis over een paar dagen verkocht maar het geeft wel druk en drukte. Plus een datum afgesproken met de verhuizer, waardoor er nu ook wat druk staat op het uitzoeken van de laatste kasten, ik verwacht dat de sleuteloverdracht eind van deze maand is dus ik ben ook al meubels aan het opruimen en mijn bedrijf en website wil ik over twee weken ‘live’ hebben, dus daar zit plots ook haast achter. Al met al geen situatie waarbij koken hoog op mijn lijstje staat.

Ik was vandaag mijn voorraadkasten aan het leeg halen en zag nog wat potjes van Bombay Rose in het schap met Aziatische producten staan. En dat in combinatie met geen zin om te koken zorgde voor het volgende gerecht.

Wat heb je nodig? Een zakje krieltjes, een zakje roerbakgroente, een pak kipstuckjes van de vegetarische slager, een pot Jalfrezi saus en wat olie.

Roerbak de krieltjes, de kruiden van de saus en de kipstuckjes tot ze mooi goudbruin zien, doe de groente erbij en na een minuut of twee de saus. Laat die even warm worden, schep het mengel op  een bord, garneer met wat seroendeng en eet smakelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.