Hallo wereld

      1 reactie op Hallo wereld

Tja, een blog. Ik blog al meer dan tien jaar, maar heel gespecialiseerd, namelijk over sigaren op mijn (Engelstalige) recensieblog, daarnaast blog ik  onregelmatig over m’n transformatie van vleeseter naar vegetariër, en ik denk dat ik dat blog en dit blog samen ga voegen.

Dit blog ben ik begonnen na vele positieve reacties op de advertenties die ik schrijf voor de facebookgroep “Gratis in Zaanstad en omstreken”. Ik heb veel weg te geven in verband met mijn aanstaande verhuizing, het verschepen is erg duur dus bijna alles moet weg en om het voor mezelf nog enigszins interessant te houden ben ik maar leuke advertenties gaan schrijven. Die vielen zo in de smaak dat er om een blog gevraagd werd, en waarom niet? Zo zal ik mijn Nederlands blijven onderhouden zodra ik eenmaal in het verre Zuid Oost Azie zit.

Anyway, vandaag is het mooi weer, dus ik duik zo even het zwembad in. Vanavond of later deze week, wanneer het weer wat slechter wordt, zal ik mijn oude blog eens ga nalopen en kijken welke berichten ik zal kopiëren voor m’n nieuwe blog.

1 gedachte over “Hallo wereld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.