Bij de Lidl zag ik vegetarische gehaktballen die ik eens wilde proeven, dus die heb ik gekocht en gebruikt in een Italiaanse tomatensaus
Ingrediënten:
Half pak macaroni
1 knoflook gesnipperd
1 ui gesnipperd
1 pak vegetarische gehaktballen van de Lidl
beetje olie
1 rode paprika v
1 gele paprika in blokjes gesneden
1 courgette in blokjes gesneden
6 tomaten in stukken gesneden
Flinke theelepel gerookte paprika
2 pakken gezeefde tomaat
1 chilipeper
gedroogde Italiaanse kruiden
5 grote champignons aan plakjes gesneden
snufje peper
Bereiding:
Snij de groente en kook de macaroni volgens de verpakking. Verhit een grote pan met wat olie en fruit hierin de ui met de knoflook. Voeg de gehaktballen toe en daarna stuk voor stuk de diverse groente. Roerbak en voeg de gezeefde tomaat en de specerijen toe. Als alles klaar is mag de macaroni bij de saus, eventueel kan er vegan parmezaan bovenop en smikkelen maar