One pot Spaghetti

      Geen reacties op One pot Spaghetti

Ik kwam op YouTube een video tegen van Vegan Cigar Smoker. En zijn ‘one pot pasta’ zag er lekker uit. Maar eigenwijs als ik ben, zag ik een paar verbeteringen. Gisteren ben ik aan de slag gegaan.

Wat heb je nodig? Spaghetti, 600ml water, wat olie, wat gedroogde tijm, oregano en rozemarijn. Verse spinazie, verse basilicum, een ui, knoflook, een pepertje en bouillonblokjes. En natuurlijk wat tomatenpuree.

Breek de spaghetti. Halveer de cherry tomaatjes. Snij de spinazie. Snij de basilicum. Snipper een ui. Snipper drie teentjes knoflook en een peper, hak fijn in vijzel.

Gooi Spaghetti, tomaten, spinazie, ui, peper-knoflook mix, tomatenpuree, bouillonblokjes, de kruiden, wat olie en 600ml water in een pan. Breng aan de kook met een deksel op de pot. Verwijder dan de deksel zodat het water kan verdampen. Voeg zout toe naar smaak. Ik deed er ook edelgist doorheen, voor een kaas smaakje. En sprenkelde er dan pompoenpitten overheen voor een extra bite.

Hieronder zie je de video, zonder mijn aanpassingen. En toen ik de video de tweede keer bekeek ging er een lampje branden. Een van mijn vrienden is vegan, een sigarenroker, draagt graag retro kleding (en de persoon in de video heeft een retro shirt aan). Ook de keuken en de muziek past in zijn smaak. Dus ik appte Nasier en inderdaad, het is zijn video. De kruiden verkoopt hij niet meer op de site in de video maar op www.plantpuur.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.