Verjaardag en Vanilla Milkshakes

      Geen reacties op Verjaardag en Vanilla Milkshakes

Mijn verjaardag viel dit jaar op zaterdag. En dat is de dag dat we Aqila hebben. Ik liep al weken te ‘zeuren’ bij Aqila dat ik een chocoladetaart wilde. Eerst werd dat beantwoord met “nee, jij krijgt al teveel taart” en later werd dat “ik koop taart voor je, maar eet het allemaal zelf op”. Mijn gespeelde boze en teleurgestelde reactie vind ze dan prachtig. Maar op mijn verjaardag haalde ze ‘als verrassing’ met Cindy een chocoladetaart. En toen de kaarsjes brandde blies de boef ze snel uit.

We hebben een familie traditie. Degene die jarig is mag een restaurant naar keuze noemen en daar gaan we eten, Ik koos voor Islamic. Een Indiaas restaurant met geweldige biryani, en vegetarisch. Wij met z’n vieren eten en daarna door Arab Street gewandeld. In de taxi terug kwam echter het mooiste cadeau. Mijn taak als vader is voltooid. Hoe dan, denk je nu vast. Iedere keer als Aqila stop zegt begin in te rappen “collaborate and listen. Ice is back with a brand new invention”. En ik heb Aqila het nummer van Vanilla Ice ook diverse keren laten horen. We zitten dus in de taxi, en op een gegeven moment zegt Cindy “Aqila, stop”. Aqila kijkt haar aan en vult aan “collaborate and listen, ice is back with a brand new invention”. Ik had de tranen in mijn ogen van het lachen, ondanks de deathstare van Cindy. Karma kwam een week later toen Aqila het tegen mij gebruikte, maar dat maakte de lol niet minder.

En het ging nog verder die avond. We hebben een speeltentje in de slaapkamer van de kids. Aqila speelt dan restaurant, wij zijn de klanten en zodra we een order plaatsen gaat zij de tent in om te ‘koken’. Vorig jaar heb ik haar ‘milkshake’ van Kelis geleerd. Ze zit in het tentje, ik speel Milkshake af op mijn telefoon en Aqila komt het tentje uit stormen met “my milkshake brings all the boys to the yard, that’s right, its better than yours”. Cindy wilde boos naar mij kijken, maar kon haar lachen ook niet inhouden. Heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *