Wild Wild Wet & Pulau Ubin

      Geen reacties op Wild Wild Wet & Pulau Ubin

De laatste dagen van Miranda en Simon in Singapore waren dagen van uitersten. Van de ‘man made marvels’ tot terug naar de pure natuur. Ze hadden graag de Singapore flyer in gewild maar die lag wegens onderhoud stil. Dus dan maar naar Gardens by the bay. Zeker de moeite waard als je in Singapore bent. Zowel de flower dome als de rainforest dome zijn prachtig uitgevoerd. En de nieuwe bloemenshow met 4D film waarbij je een Libelle bent is ook best tof.

Ook hebben we de kabelbaan gedaan. Ik heb een gezinsabonnement afgesloten dus Cindy, Ashraf, Aqila en ik kunnen een jaar onbeperkt met de kabelbaan. En voor vrienden krijg ik 50% korting. Dus met Miranda en Simon naar Sentosa en daar beide kabelbanen gedaan. Simon vond het mooi maar ook wel eng. Wat hij niet eng vond was Wild Wild Wet. Het grootste waterpark van Singapore. Zelfs de engste glijbanen deed hij zonder problemen.

 

De laatste dag brachten we Aqila naar school. Dat doen we ieder jaar op de eerste schooldag. School begint al om 7:30 dus het was vroeg op. Omdat we toch in de buurt waren zijn we naar Pulau Ubin gegaan. Een eiland wat een soort openluchtmuseum geworden is. Alleen de huidige bewoners mogen er wonen, maar nieuwe bewoners komen er niet meer. Er zijn wel wandelpaden en fietsroutes. Ook kan je er kamperen, de politie en het leger trainen er ook. En tijdens de wandeling werden we ingehaald door een hond. Die kwam ons even begroeten en liep toen door. Hij keek wel constant om of we hem volgde. En bij een drinkpauze kwam hij terug. Door dat gedrag dachten we even dat hij ons iets wilde vertellen. Dus wij maar volgen tot een bezoekerscentrum. Daar vertelde een medewerker dat de hond bij een oude man uit het dorp hoorde en de hele dag een beetje rondliep, en met iedereen vriendjes maakte. Helaas konden we niet langer blijven omdat Aqila ons na school nog wilde zien. Na een lekkere vegetarische Nasi Lemak naar school. Daarna naar huis en naar Changi. Want Miranda en Simon moesten terug naar huis, met de KLM rechtstreeks naar Amsterdam.

IMG_7548

Miranda en Simon op Changi Airport, klaar voor vertrek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *