Nog een Facebook advertentie

      Geen reacties op Nog een Facebook advertentie

Wederom een advertentie die ik geschreven heb op ‘gratis in Zaanstad en omstreken’

Ik heb een hele lieve moeder, echt een schat, mensen die haar kennen zullen dat met me eens zijn. En ik de ruim zes weken dat ik in Singapore zat heeft ze iedere dag mijn kat eten gegeven, ze is aan het schoonmaken geslagen zodat alles er op de foto’s die de makelaar gaat maken pico bello uitziet maar in één ding is ze slecht. Ze heeft geen groene vingers, ze kan een woestijnplant nog laten verdrogen en een waterplant laten verdrinken.

Ik had in mijn betegelde voortuintje een paar potten met planten staan en hangen, ik had die expres nog achter gehouden want ik denk “dat staat leuk met de verkoop, hoe leuker het er uit zien in de eerste indruk, hoe hoger de prijs”. Laat ik nu net weg zijn in de droogste periode van de afgelopen eeuw, en dus bij thuiskomst zag ik plantenpotten vol met verdroogde ellende, terwijl tussen de tegels een halve jungle aan het opkomen was. Mijn lieve moedertje heeft al die tijd geen water gegeven aan de planten.

Ik vind het zonde om nu nieuwe plantjes te gaan planten, want ik verwacht dat mijn huis heel snel in de verkoop staat en ook heel snel verkocht gaat worden. Dus de bloempotten mogen opgehaald worden. Eerder deze week zijn de roze potten al weggehaald, ik had nog wat hangpotjes die de buren van 3 deuren verderop graag wilde hebben, de zuil met grote pot is gereserveerd voor m’n zus maar ik heb nog twee grote stenen potten staan, die opgehaald mogen worden in Wormer.

Geen negatieve reacties, geen ongevraagde privé berichten. En mam, als je dit leest, niet gaan sputteren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *