Vleesvervangers

      Geen reacties op Vleesvervangers

Toen ik nog in Nederland woonde gebruikte ik regelmatig vleesvervangers, maar na mijn verhuizing naar Singapore was dat voorbij. Er was minder keuze, de merken die ik kon kopen waren schrikbarend duur en niet lekker. Maar daar is het afgelopen jaar verandering ingekomen. 

Allereerst is Impossible Meat nu beschikbaar in de supermarkt, en voor een vergelijkbare prijs als gewoon gehakt. En tot mijn grote vreugde kwam De Vegetarische Slager ook naar Singapore. Welliswaar niet met het hele assortiment, maar het begin is er. En dus ligt onze vriezer nu vol met impossible gehakt, samen met kipstuckjes en burgers van De Vegetarische Slager. En de grap is, ik heb al meerdere keren voor vrienden en voor de kinderen gekookt met het gehakt van Impossible Meat en ze vinden het allemaal lekkerder dan gewoon gehakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *